Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Shopify · WordPress · Prestashop · DISSENY WEB MANRESA · Shopify · WordPress · Prestashop · DISSENY WEB MANRESA ·

Disseny web Manresa

Som un estudi de disseny web a Manresa. Creem experiències digitals orientades a objectius.

La presència al món digital és essencial per a la competitivitat d’una empresa actual. Una web corporativa aporta una imatge professional i és la millor targeta de presentació per a qualsevol empresa. A més, és un canal d’informació oficial que aporta credibilitat a la teva marca i la fa accessible des de qualsevol lloc, en qualsevol moment.
Tenir una bona imatge a la xarxa ofereix la possibilitat d’ampliar l’audiència de marca i conseqüentment potenciar les vendes.

Creem i desenvolupem pàgines web corporatives i experiències digitals. Dissenyem l’experiència d’usuari, l’estructura, el contingut, el posicionament web i portem a terme la promoció seguint l’estratègia prèviament marcada amb els objectius empresarials.
Utilitzem eines com el posicionament SEO i SEM, programació amb WordPress/HTML 5 i Prestashop per a botigues online.
Creació de contingut

Un contingut de qualitat és imprescindible per determinar l’èxit d’un lloc web. Un llenguatge clar i proper farà que l’usuari segueixi navegant pel teu web i s’interessi pel teu producte o servei.

Estructurem i creem tot el contingut necessari: redacció de textos, sessions fotogràfiques, retoc d’imatges, etc, perquè l’usuari percebi allò que vols dir de la manera més fàcil i directa.

 

Disseny web/Programació web

Dissenyem i desenvolupem la teva web/botiga online triant la millor tecnologia en funció dels diferents projectes i objectius: WordPress, HTML5, Shopify, Prestashop, etc.

Behance

Ecommerce

El treball previ d’anàlisi i conceptualització d’una botiga online és bàsic. Per això creem una estratègia orientada a la venda mitjançant la usabilitat i la promoció.

Creem botigues online que interactuen amb els potencials clients, les connectem a les xarxes socials i les optimitzem pel posicionament SEO a cercadors.

Shopify · WordPress · Prestashop · DISSENY WEB MANRESA · Shopify · WordPress · Prestashop · DISSENY WEB MANRESA ·