Close
Type at least 1 character to search
Back to top
CREATIVITAT · IMATGE · DISSENY GRÀFIC MANRESA · CREATIVITAT · IMATGE · DISSENY GRÀFIC MANRESA ·

Disseny gràfic Manresa

Som un estudi de disseny gràfic a Manresa.

Per nosaltres, un bon disseny és aquell que és capaç de transmetre al teu públic un missatge específic, professional i coherent amb els valors i filosofia de marca.

Per això, cuidar la identitat gràfica és essencial per posicionar la teva marca, millorar la seva percepció i connectar amb els consumidors.

A Artik estudi creem marques memorables connectant l’estratègia global amb la creativitat. Oferim serveis de disseny gràfic adaptat a tots els formats i plataformes digitals i cobrim la part de producció gràfica. Un servei de Branding i Comunicació 360º.
Naming

El nom d’una marca determinarà la percepció del projecte, per això és molt important treballar bé aquesta part.
Amb la nostra creativitat i experiència t’ajudem a crear el nom de la teva marca o producte basant-nos en una anàlisi prèvia del mercat i de la competència.

Identitat gràfica

Dissenyem una personalitat de marca que permeti a la teva empresa comunicar-se amb coherència i professionalitat, creant una imatge alienada als valors corporatius amb l’objectiu de què el teu target t’entengui i et recordi.

Behance

Packaging

L’embolcall d’un producte és una part essencial de la comunicació de marca, ja que sovint la decisió de compra es basa en la imatge exterior d’aquest. Dissenyem i produïm tota classe de packaging adaptant-nos al canal de distribució per oferir les millors solucions.

Editorial

Disseny i maquetació de catàlegs de producte, revistes, díptics, targetes i tota classe de material imprès per ajudar a la teva marca a promocionar-se.

Producció gràfica

Impressió digital i offset de tots els elements gràfics necessaris per a la comunicació corporativa. T’assessorem l’hora de seleccionar el mètode d’impressió i acabats que s’adaptin més al teu projecte i gestionem tot el procés.

Audiovisual i Motion Graphics

La cultura del moviment obre un ventall de possibilitats per a les marques, que han d’estar en constant evolució, adaptant-se a les noves formes de rebre la informació de la seva audiència.
Produïm, dirigim i editem qualsevol peça audiovisual i animada per a l’entorn digital: Spots corporatius, motion graphics, etc.

DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC · DISSENY GRÀFIC ·