Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Avís Legal

Impresalelles, SL, proveït amb CIF B64932387, adreça Plaça Immaculada, 2 de Manresa (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina d’Internet de www.artik.cat.

Amb els límits establerts a la llei, Impresalelles SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a Impresalelles SL ni constitueixen opinions, consells oassessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d’Internet de www.artik.cat. pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Impresalelles SL no pot controlar. Per tant, Impresalelles SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Impresalelles SL o els seus llicenciants.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Impresalelles SL.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Impresalelles SL ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers d’Impresalelles SL per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@artik.cat o a l’adreça Plaça Immaculada, 2 de Manresa (Barcelona).